#1 2011-06-04 05:22:13

mikixc

Administrator

Punktów :   

Poradniki Od Graczy Dla Graczy.

Tutaj piszcie porady "Jak zostaæ mistrzem cs'a"

Im wiêksza ilo¶æ porad znajdzie siê tutaj tym szybciej zrobiê wam turniej miêdzyklanowy. Lecz to wi±¿e Siê te¿ z Zaproszeniami graczy Im nas bd wiêcej tym lepiej wyjdzie

Bd startowa³ normal. Ja nie

Pisaæ porady

Mikixc:

Administrator Klanu BLUE pozdrawiam klanowiczy rekrutacja otwarta

#2 2011-06-05 16:49:55

4rr0w

Administrator

Punktów :   

Re: Poradniki Od Graczy Dla Graczy.

Witam Wstawiê Tutaj Plik Z Bardzo Wa¿n± Rzecz± a Mianowicie Plik z Którym Dobry Gracz Nie Mo¿e Siê Obej¶æ Lub Klan Nie Mo¿e Siê Obej¶æ A Wiêc Je¿eli mamy wspinaæ siê w górê ka¿dy z nas powinien to posiadaæ.

A Mianowicie Chodzi Mi O "Bindy"  w Skrócie Nazwê To Klawiszologi± czyli po prostu "Auto Buy"
Bindy Pozwalaj± Nam Na Szybkie Zaskoczenie wroga. Poniewa¿ Wybieramy Odpowiedni Klawisz który po naci¶niêciu na Naszym "Respie" automatycznie kupi nam Najczê¶ciej u¿ywane bronie lecz to zale¿y Od Nas. Prostym Przyk³adem Najbardziej Prostego i Bardzo Przydatnego Bindu jest.

bind "f1" "vesthelm; vest; m4a1; ak47; deagle; primammo"

W³asnie Ten Bind Automatycznie Po Naci¶niêciu Na "Respie" Kupujê nam Najbardziej Podstawowe Bronie
czyli  Je¿eli Jeste¶my "TT" Dostajemy [vesthelm,vest,ak47,deagle,primammo] Oczywi¶cie W Zale¿no¶ci Od Ilo¶ci Naszych Pieniêdzy. Je¿eli Niebêdzie Nas Staæ To Bind Automatycznie wybierze rzeczy na które jest nas Staæ W Chwili Obecnej Staæ.

Nie Bêdê Siê Wiêcej Rozpisywa³ Po prostu Zamieszczê Link Z Plikiem Tekstowym Który Wklejcie go Do Folderu "sys" który znajdujê siê w G³ównym Folderze z Gr±.

Na Koniec Czas Za³±czyæ Gre Wej¶æ W Opcjê Sterowanie Poszukaæ Za Jak± Opcjê Odpowiada "F1" I Poprostu Klikn±æ Na T± Kratke Tak Jak By¶my Chcieli Zmieniæ Dany Klawisz ale w tym czasie naciskamy Klawisz "ESC"

Nastêpnie Zapisujemy i Wyszukujemy Dany Serwer.
Zaczynamy Grê I Mo¿emy Siê Cieszyæ Szybkim Kupowaniem Ekwipunku oraz 1 Fragami.

Link Do Dzia³u Download Gdzie Znajduj± Siê Wszystkie Pliki Umieszczone Na Stronie Naszego Klanu.

www.bluesclan.pun.pl/viewtopic.php?pid=81#p81

W Razie Problemów Proszê Pisaæ Do mnie Na xFire lub Na Moje GG:8943254

Stopka forum

RSS