Blue Clan
Tutaj piszcie porady "Jak zostać mistrzem cs'a"
Im większa ilość porad znajdzie się tutaj tym szybciej zrobię wam turniej międzyklanowy. Lecz to wiąże Się też z Zaproszeniami graczy Im nas bd więcej tym lepiej wyjdzie
Bd startował normal. Ja nie
Pisać porady
Witam Wstawię Tutaj Plik Z Bardzo Ważną Rzeczą a Mianowicie Plik z Którym Dobry Gracz Nie Może Się Obejść Lub Klan Nie Może Się Obejść A Więc Jeżeli mamy wspinać się w górę każdy z nas powinien to posiadać.
A Mianowicie Chodzi Mi O "Bindy" w Skrócie Nazwę To Klawiszologią czyli po prostu "Auto Buy"
Bindy Pozwalają Nam Na Szybkie Zaskoczenie wroga. Ponieważ Wybieramy Odpowiedni Klawisz który po naciśnięciu na Naszym "Respie" automatycznie kupi nam Najczęściej używane bronie lecz to zależy Od Nas. Prostym Przykładem Najbardziej Prostego i Bardzo Przydatnego Bindu jest.
bind "f1" "vesthelm; vest; m4a1; ak47; deagle; primammo"
Własnie Ten Bind Automatycznie Po Naciśnięciu Na "Respie" Kupuję nam Najbardziej Podstawowe Bronie
czyli Jeżeli Jesteśmy "TT" Dostajemy [vesthelm,vest,ak47,deagle,primammo] Oczywiście W Zależności Od Ilości Naszych Pieniędzy. Jeżeli Niebędzie Nas Stać To Bind Automatycznie wybierze rzeczy na które jest nas Stać W Chwili Obecnej Stać.
Nie Będę Się Więcej Rozpisywał Po prostu Zamieszczę Link Z Plikiem Tekstowym Który Wklejcie go Do Folderu "sys" który znajduję się w Głównym Folderze z Grą.
Na Koniec Czas Załączyć Gre Wejść W Opcję Sterowanie Poszukać Za Jaką Opcję Odpowiada "F1" I Poprostu Kliknąć Na Tą Kratke Tak Jak Byśmy Chcieli Zmienić Dany Klawisz ale w tym czasie naciskamy Klawisz "ESC"
Następnie Zapisujemy i Wyszukujemy Dany Serwer.
Zaczynamy Grę I Możemy Się Cieszyć Szybkim Kupowaniem Ekwipunku oraz 1 Fragami.
Link Do Działu Download Gdzie Znajdują Się Wszystkie Pliki Umieszczone Na Stronie Naszego Klanu.
www.bluesclan.pun.pl/viewtopic.php?pid=81#p81
W Razie Problemów Proszę Pisać Do mnie Na xFire lub Na Moje GG:8943254